Дезинфекция на всеки час! Вижте мерките срещу заразата в Джебел!

Дезинфекция на всеки час! Вижте мерките срещу заразата в Джебел!

Строг филтър на здравословното състояние на децата, посещаващи детските градини; преустановяване на тренировъчните занимания на всич

Строг филтър на здравословното състояние на децата, посещаващи детските градини; преустановяване на тренировъчните занимания на всички спортни клубове; груповите пътувания, репетиции и мероприятия на самодейни групи. След всеки час в училищата да бъдат дезинфекцирани стаите, коридорите, чиновете, бравите на вратите.
Това са част от мерките срещу разпространението на коронавирус в Джебел, които разпореди Кризисният щаб в общината. Той бе сформиран на 10 март и бе оглавен от кмета Неджми Али, съобщават от Общинска администрация.
Разпоредени са засилени ежедневни мерки по дезинфекция на всички административни сгради в града и по населените места, както и в превозните средства на всички транспортни фирми за обществен превоз.
До второ нареждане в сградата на Общината няма да бъдат допускани лица във видимо нездравословно състояние. Мерките за дезинфекция в администрацията ще бъдат прилагани на всеки час, реши Кризисният щаб.
Провеждането на всякакви мероприятия на закрито се ограничава до присъствието на 250 души, като трябва да се осигури минимално разстояние от един метър между тях. Преустановяват се всякакви спортни мероприятия на закрито, а тези на открито ще се провеждат без публика.
Община Джебел е изпратила съобщения до всички фирми с над 10 души персонал с мерките срещу разпространението на коронавирус.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: