Два пъти злато за момичетата на „Наим“ (видео)

Два пъти злато за момичетата на „Наим“ (видео)

Състезателките от спортен клуб по вдигане на тежести „Наим Сюлейманоглу“ спечелиха две първи места от държавното първенство

Състезателките от спортен клуб по вдигане на тежести „Наим Сюлейманоглу“ спечелиха две първи места от държавното първенство на България. Това се случи по време на личното отборно първенство за кадетки в Асеновград.

„Бяхме добре подготвени. Най-добър резултат в цялото първенство показа Айше Мехмедова. Доволен съм от първенството. Постигнахме това, което планирахме. Изказваме благодарности на Община Момчилград за подкрепата към клуба“, заяви треньорът Валентин Гемеджиев.

На състезанието Айше Мехмедова зае първо място в категория до 76 кг., с 62 кг. в изхвърляне и 90 кг. в изтласкване. Това е и личен рекорд за 15-годишната състезателка от Момчилград.

В категория над 81 килограма, въпреки контузията си, Анифе Бехчед зае първо място със 75 кг. в изтласкване и 55 килограма в изхвърляне.

Седеф Фитназ се класира втора при момичета до 13 г. в категория до 55 кг.

Талантливите щангистки на Момчилград вече започват подготовка за личното първенство, което трябва да се проведе в Хасково след месец.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0