Двама с присъди за грабежа на се*струженичката!

Тарторът искал момичето да работи за него… Двама получиха присъди за грабежа на сек*труженичката в Кърджали. С условни нака

Тарторът искал момичето да работи за него…

Двама получиха присъди за грабежа на сек*труженичката в Кърджали. С условни наказания се сдобиха жители на областния град на 42 и 29 години.
Припомняме, че екшънът „Клиенти обраха проститутка“ се разигра на 3 юни м.г. в къща за гости в града край Арда.
Петима мъже отнели телефон и 410 лв. от 24-годишна жена, като употребили заплахи и физическа сила. След подадения сигнал са били организирани и проведени незабавни издирвателни действия и петимата участници в престъплението били установени. Те са на възраст 25, 27, 29, 32 и 42 години.
Двама от тях обаче получиха наказания.
42-годишният се сдоби с едно общо наказание от „лишаване от свобода“ за три години, отложено с 5-годишен изпитателен срок. Той бе признат за виновен в това, че нанесъл побой на 24-годишната жена с цел да „възбуди полово желание“. Мъжът ограбил жрицата, а след това я принудил да прави орална любов с друг.
Вторият обвиняем пък получи условна присъда от година и шест месеца. Висшистът от Кърджали бе признат за виновен, че е нанесъл удари на жената по лицето и хълбока й.
Жертвата не е от региона. Младата жена дошла в Кърджали, за да заработи пари с тялото си, научи 24rodopi.com. Тя наела стая в къща за гости, като с нея се свързал клиент. Компанията обаче била от петима души. Когато пристигнали на място, жената се спазарила да прави секс поотделно с всеки. Първият трябвало да плати 60 лева за орална любов. По време на сеанса обаче влязъл 42-годишният „тартор“ на групата и нанесъл побой на жената, търсейки си парите. Той задигнал 410 лева, пет евро и мобилен телефон. Дори обявил, че тя вече ще работи за тях, принуждавайки я да прави орална любов…
След подаването на сигнала, петимата мъже били установени. Повече от година по-късно пък районният съд излезе с решението си, което може да се обжалва на по-горна инстанция.
Както вече писахме, десетки момичета заработват средно по 100 лева на час от секс в областните градове Кърджали и Смолян. Стаи в многобройните къщи за гости и квартири са се превърнали в работни места на „дами за приключения”, както се наричат жриците на любовта, установи преди време наше разследване.
Труженичките са на възраст от 18 до 40 години и предлагат всякакви ласки. Цените тръгват от 40 и достигат до 70 лева за 30 минути. За час прекарано време в ръцете на професионалистките пък цената започва от 100 и достига 120 лева. Но не липсват и промоции.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0