Двама пострадаха при ПТП

Двама пострадаха при ПТП

Двама пострадали след пътнотранспортно произшествие в района на село Едрино. Инцидентът станал около 6,30 часа на 24 октомври, съобщиха

Двама пострадали след пътнотранспортно произшествие в района на село Едрино. Инцидентът станал около 6,30 часа на 24 октомври, съобщиха от полицията. Сблъскали се „Опел“, управляван от 23-годишен, и „Опел“ с 58-годишен водач. Двамата водачи били прегледани от екип на Филиала на спешна помощ в Крумовград и транспортирани в Кърджали. На 23-годишния била установена фрактура на крака и бил настанен за лечение  болницата, другият водач отказал да бъде хоспитализиран. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. Дежурна оперативна група от РУ-Крумовград извършила оглед. Образувано е досъдебно производство. Екип на пожарната служба в града обезопасил автомобилите и почистил пътното платно.

Около 10,30 часа на 23 октомври на кръстовището между бул.“Беломорски“ и ул.“Булаир“ в Кърджали се ударили товарен „Мерцедес“ и „Опел“. Нанесени са само материални щети. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред с акт по Закона за движение по пътищата.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0