Двама подкараха „Ауди“ с алкохолни пари

Двама подкараха „Ауди“ с алкохолни пари

Две бързи производства са образувани в РУ-Кърджали за управление на автомобили след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. 33-

Две бързи производства са образувани в РУ-Кърджали за управление на автомобили след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. 33-годишен с „Ауди“ бил проверен на 19 септември около 3,30 часа в областния град и тестът за алкохол отчел 1,88 промила. Водачът отказал кръвна проба за анализ, бил е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. 1,46 промила е резултатът от теста на 35-годишен, който управлявал“Ауди“ и бил спрян в Кърджали около 15,45 часа на 19 септември. На водача е взета кръвна проба за анализ., задържан е  бил в полицейското управление. Бързите производства са по чл.343б, ал.1 от Наказателния кодекс.

Две проверки за управление на нерегистрирани моторни превозни средства са започнати в РУ-Кърджали, съобщиха от полицията. 19-годишен се придвижвал с автомобил „Сеат“, за който при проверка станало ясно, че е с прекратена регистрация по чл.143, ал.15 от ЗДвП. 51-годишен управлявал в областния град нерегистриран мотопед. Проверките по случая са по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс и се извършват от сектор „Охранителна полиция“.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0