Двама пияни с „Мерцедес“-и, единият с досие „Навик ми е“

Двама пияни с „Мерцедес“-и, единият с досие „Навик ми е“

31-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“ бил проверен на 28 март около 17 часа в хода на специализирана операция на РУ-

31-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“ бил проверен на 28 март около 17 часа в хода на специализирана операция на РУ-Кирково. Тестът за алкохол отчел 0,75 промила, съобщиха от полицията. При направена справка се оказало, че водачът вече е с влязла в сила присъда за управление след употреба на алкохол. Започната е проверка по чл.343б, ал.2 от Наказателния кодекс, която се извършва от група „Охранителна полиция“.

39-годишен водач на товарен „Мерцедес“ бил проверен в село Чайка от полицаи от РУ-Момчилград. Тестът за алкохол отчел 1,58 промила. Мъжът е бил задържан в РУ-Момчилград за срок до 24 часа. Започнато е бързо производство.

Шофьор блъсна автомобил в мантинела, друг забравил да сложи табели на колата

57-годишен водач на „Фолксваген“ загубил контрол над управлението и се блъснал в еластична ограда. Произшествието станало в село Горна кула, съобщиха от полицията. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен е акт по Закона за движение по пътищата.

45-годишен се придвижвал с нерегистриран мотопед в село Нановица. Полицаи от РУ-Момчилград установили това в хода на специализирана операция. При проверка станало ясно, че моторното превозно средство не е регистрирано и е без поставени регистрационни табели. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0