Двама пияни водачи, един с нерегистриран мотопед

Двама пияни водачи, един с нерегистриран мотопед

Две бързи производства са образувани в полицейските управления в Кирково и Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Около 1

Две бързи производства са образувани в полицейските управления в Кирково и Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Около 19 часа снощи по пътя за село Еровете бил спрян лек автомобил „Опел“ с 61-годишен водач. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,44 промила. Издаден е талон за медицинско изследване. В полунощ на 12 май на бул.“Христо Ботев“  в Кърджали полицейски служители проверили 31-годишен водач на „БМВ“. Алкохолната проба на шофьора с техническо средство отчела 1,36 промила. Отказана е кръвна проба. Двамата мъже са били задържани за срок до 24 часа в полицейските управления. Разследванията са по чл.343б, ал.1 от Наказателния кодекс.
Нерегистриран мотопед бил засечен на територията на РУ-Кирково. 31-годишен се придвижвал с него в село Бенковски и при проверка полицейски служители установили, че липсва регистрационна табела. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.
24rodopi.com


COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0