Двама кърджалийци искат да спечелят „Мастършеф“

Двама кърджалийци искат да спечелят „Мастършеф“

Двама кърджалийци продължават напред в новия сезон на „Мастършеф“.Бели престилки грабнаха Теодор Владиславов и Павел Тодоро


Двама кърджалийци продължават напред в новия сезон на „Мастършеф“.

Бели престилки грабнаха Теодор Владиславов и Павел Тодоров.

34-годишният Павел е роден в Кърджали. Напуска България през 2013 г. по време на политическата криза и заминава при майка си в Германия. Започва работа като сервитьор и се запознава с настоящата си жена, също българка. За него това е любов от пръв поглед. Днес двамата са горди родители на 10-месечно бебе.

Павел е експериментатор в кухнята. Съпругата му от две години го увещава да участва в „MasterChef“ и накрая взима нещата в свои ръце – записва го за участие на кастинга, купува му самолетен билет и го изпраща в България да пробва късмета си.

Павел иска да спечели състезанието, за да накара жена си да се годрее още по-силно с него. Ако стигне до първото място, обмисля да се върне в България, да заживее със семейството си в красиво село и да отвори къща за гости.


Тео пък е на 21 години. Завършил е Средно училище “Отец Паисий“ в Кърджали, в момента е студент по право. „Искам да докажа, че съм креативен хоби готвач, който не е за подценяване! 
Емоцията, която в момента изпитвам, не мога да я опиша, не мога да я сравня. Благодаря на хората, които са ме подкрепяли! Надявам се, че няма да ги разочаровам!“, написа в профила си във фейсбук 21-годишният мъж.

Припомняме, че последното издание бе спечелено от кърджалиец – Ивайло Спасов.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0