Двама в болница след взрив на газ в жилище!

Двама в болница след взрив на газ в жилище!

Двама са пострадали при взрив на газ пропан-бутан в жилище в областния град. Инцидентът е станал тази нощ, съобщиха от регионалния пресцентър

Двама са пострадали при взрив на газ пропан-бутан в жилище в областния град. Инцидентът е станал тази нощ, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Сигналът е подаден в 1,34 часа. Пристигналите пожарникари на място установили теч от газова бутилка за битови нужди и взрив на газ в кухнята на апартамента. Екип на Центъра за спешна помощ транспортирал в Спешното приемно отделение в болницата в Кърджали мъж на 62 г. и жена на 81 г., пострадали при произшествието. По-късно мъжът, който  получил сериозни изгаряния по тялото, бил преместен в клиника в Пловдив.

Вследствие на човешка небрежност били запалени сухи треви и храсти на изхода за Момчилград снощи около 20,30 часа. Трима огнеборци от службата в града потушили огъня. Няма нанесени щети.

Спасителен екип от РСПБЗН-Кърджали обезопасил със сигнална лента отворена шахта на улица в областния град след подаден сигнал вчера в 19,15 часа.

На снимката: След взрив на газова бутилка, архив „24rodopi.com“

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0