Да бъде светлина: В „Буйновци“ разкриха кои са ценните качества на един кмет

Да бъде светлина: В „Буйновци“ разкриха кои са ценните качества на един кмет

„С личното съдействие на общинския кмет бяха монтирани нови улични лампи в махалата. Сега осветлението работи и по този начин

„С личното съдействие на общинския кмет бяха монтирани нови улични лампи в махалата. Сега осветлението работи и по този начин местните хора се чувстват по-сигурни“. Това заяви Айдън Тефиков, който изказа благодарност от името на жителите на махала Буйновци към ардинското село Гърбище към кмета на община Ардино инж. Изет Шабан за извършените подобрения на инфраструктурата в района.
Той подчерта, че кметът на общината инж. Изет Шабан изпълнява предизборните си обещания към жителите на махалата. „Това е много ценно качество за добрия кмет“, казва още родопчанинът. Местните жители се надяват да се асфалтира в най-скоро време и 3-километровата отсечка за махалата.
В нея живеят около 100 души. Местните хора се занимават със земеделие и животновъдство. Всяко домакинство има по една-две крави. Пасища и ниви има предостатъчно. През летните месеци много изселници от Турция пристигат със семействата си заради чистия въздух и сред чудесната природа прекарват здравословни дни и нощи.
Гюнер ШЮКРИ

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0