„Даскеер“: Награди и шоу за учителите, а парите от билети – за болно дете

„Даскеер“: Награди и шоу за учителите, а парите от билети – за болно дете

Ученическият парламент при СУ "Петко Рачов Славейков" организира юбилейно 20-то издание на годишните награди за учители "Даскеер 2021".

Ученическият парламент при СУ „Петко Рачов Славейков“ организира юбилейно 20-то издание на годишните награди за учители „Даскеер 2021“. Церемонията по традиция се провежда през месец февруари, но заради противоепидемичните мерки гимназистите бяха принудени да спрат подготовката временно и да насрочат нова дата. Макар и на 30% заетост, славейковци определиха датата 22 април и започнаха продажбата на билети. С цел осигуряване на възможност повече хора да видят представлението определиха и следобедна изява от 14 часа, която включва само програмата – песни, танци, скечове, актьорски превъплащения.

Главната церемония с награждаването на учители и официалното предаване на властта от досегашния на новия председател на Ученическия парламент е с начален час 18:30 ч в четвъртък в залата на Театрално-музикалния център – Кърджали.

Добрата новина от тази седмица е, че нормативно бе увеличен броят на позволените места до 50% и в момента учениците продават допълнителни билети.

Средствата от постъпленията са за лечението на дете от училището за шампиони, което има нужда от редовни интервенции в чужбина за възстановяване на зрението.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0