Данъкоплатци: „Дежурен“ чиновник ни каза „Що сами не си окосите край блока?!“

Данъкоплатци: „Дежурен“ чиновник ни каза „Що сами не си окосите край блока?!“

„Знаете ли какво е хубавото на онзи свят, към който все се стремим и е в западна посока? Че там всеки на държавна служба уважава данъкоплатците.

„Знаете ли какво е хубавото на онзи свят, към който все се стремим и е в западна посока? Че там всеки на държавна служба уважава данъкоплатците. Защото именно те са неговия началник. Независимо дали човекът е с костюм в кабинет или с униформа, под пагон. 

Какво се случва при нас? От дни се опитваме да се свържем с „ОБЧ“-безуспешно. Никой не отговаря. Искаме за пореден път да помолим избуялата трева около блоковете ни да бъде окосена. Търсихме отдел „Екология“ в Общината – никой не отговаря. Накрая се обадихме на дежурния в администрацията. Отговорът му бе: Защо не се съберете и не си окосите?

Добре, а защо направо не започнем да правим ремонти на улици, осветление, мъжете ни да излязат с оръжия и да избиват огромните улични кучета, които заплашват децата ни?

И още два въпроса: Защо да плащаме данъци? И защо ни са тези чиновници?“.

Така изплака болката си от отношението към зададен проблем пред 24rodopi.com жителка на блок 97 в кърджалийски квартал „Възрожденци“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0