Дания осъди нашенец заради „шамари и се*с“ с жена си

Дания осъди нашенец заради „шамари и се*с“ с жена си

Дания осъди кърджалиец заради „шамари и секс“ с жена му. Нашенецът бе наказан с три години и шест месеца лишаване от свобода. Реше

Дания осъди кърджалиец заради „шамари и секс“ с жена му. Нашенецът бе наказан с три години и шест месеца лишаване от свобода. Решението е на Висшия съд в кралството.

Гурбетчията бил признат за виновен, че няколко пъти седмично, в период от 4 години, удрял, блъскал и ритал сина си. Извършвал и насилие спрямо съпругата си, като дори със сила я принуждавал към полов акт против волята й.

Решението на Окръжния съд в Хилерьод, а по-късно и на Висшия съд на Дания, бе признато от окръжните магистрати в Кърджали.

Понастоящем кърджалиецът излежава присъдата в затвора в Пазарджик. Година и два месеца преди изтичане на наказанието, мъжът поиска предсрочно освобождаване. В мотивите се посочват доброто му поведение, липсата на агресия, работата зад решетките. Психологът в пандиза обаче установил, че нашенецът смятал себе си за невинен, а съдебното решение за несправедливо. Въпреки, че той заявил, че при предсрочно освобождаване няма да търси реванш от съпругата си, то му бе отказано. Първо от съда в Пазарджик, а след обжалване и от апелативните магистрати в Пловдив.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0