Даниел Делчев пред премиера: С квотите за дърва и спирането на водата може да има внушения за служебното правителство!

Даниел Делчев пред премиера: С квотите за дърва и спирането на водата може да има внушения за служебното правителство!

Практиката шефове на държавни фирми да опитват да влияят на изборните резултати не е нова и на предстоящия вот може да има опити за зле

Практиката шефове на държавни фирми да опитват да влияят на изборните резултати не е нова и на предстоящия вот може да има опити за злепоставяне на служебния кабинет. Това стана ясно след изказване на областния управител на Кърджали Даниел Делчев на срещата при премиера Стефан Янев днес.

„Шефът на горско стопанство или лесничейство например може с квотите за дърва за огрев или спирайки водата за напояване на едно село да проведе внушения по отношение на служебното правителство“, обясни областният управител на Кърджали Даниел Делчев.

Заради това било решене всеки областен управител да събере шефовете на държавни фирми и да ги инструктира как да се държат докато не бъдат проведени изборите.

„Надявам се обаче да има повече подкрепа от силовите ведомства – МВР и прокуратурата“, коментира Делчев.

Както вече 24rodopi.com писа, основната цел на съвещанието е провеждането на честни и прозрачни избори.

„Нашата задача е да не допуснем нередности на предсрочните парламентарни избори на 11 юли“, заяви служебният премиер Стефан Янев при представянето на новоназначените областни управители в Гранитна зала на Министерски съвет.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0