Даниел Делчев: Политиците от Кърджали са длъжници, забравят за региона като стигнат София

Даниел Делчев: Политиците от Кърджали са длъжници, забравят за региона като стигнат София

„Държавата прави всичко по силите си за регионите, но политиците от Кърджали определено са длъжници на гражданите. Неведнъж сме ставали свидетели на „

„Държавата прави всичко по силите си за регионите, но политиците от Кърджали определено са длъжници на гражданите. Неведнъж сме ставали свидетели на „нашенци“ в законодателната или изпълнителната власт, които забравят за Кърджали веднъж и завинаги, след като пресекат околовръстното на София. Имам надежди за новоизбраните депутати от Кърджали – млади и кадърни хора са и могат да бъдат полезни за региона“, обяви областният управител Даниел Делчев пред 24rodopi.com.
Кърджали чака много неща от държавата и нейния бюджет-околовръстен път, спортна зала.

„Както и други текущи и неотложни към момента – възстановяване на път II-58 Черноочене – Асеновград (свлачище, което е на път да го затвори напълно при км 4+415), ремонт на път III-508 Джебел-Рогозче-Фотиново-Домище-Подкова (пътят е напълно затворен заради свлачище, а е единствената алтернатива на път Кърджали-Маказа и се ползва като обходен при форсмажорни обстоятелства), средства за почистване на речните корита преди настъпване на дъждовния сезон…“, посочи Даниел Делчев.

Какво каза още областният управител, четете по-късно в 24rodopi.com!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Не гласувайте ,аз не гласувам.
    Няма смисъл да си губим.времето 31 години едно и също

  • DISQUS: 0