Дама пробута в КАТ фалшива диплома

Дама пробута в КАТ фалшива диплома

За използване на неистинска диплома за завършено основно образование е започната проверка в сектор “Противодействие на криминална

За използване на неистинска диплома за завършено основно образование е започната проверка в сектор “Противодействие на криминалната престъпност“ в ОД на МВР-Кърджали, съобщиха от полицията. Документът бил представен в сектор „Пътна полиция“ от 36-годишна. Работата по случая е с оглед на чл.316 от Наказателния кодекс.

Баща дължи 2300 лева на детето си

Досъдебно производство за неиздължени издръжки е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура, съобщиха от полицията. 38-годишен не изплатил на малолетното си дете месечни вноски, определени по съдебен ред, като натрупаната сума стигнала 2300 лв. Разследващ полицай продължава работата по случая.

Дядо се качи на нерегистриран мотопед

70-годишен се придвижвал с нерегистриран мотопед, установили служители на РУ-Кърджали в хода на специализирана операция, съобщиха от полицията. При проверка в село Дядовско станало ясно, че моторното превозно средство няма задължителната по закон регистрация.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0