"Дамата от бизнес-кръга на ДПС" се оказа Ивана Калчева, тя е новият шеф на Пътното управление

"Дамата от бизнес-кръга на ДПС" се оказа Ивана Калчева, тя е новият шеф на Пътното управление

Ивана Калчева е новият директор на Областно пътно управление в Кърджали. Тя идва от частна строителна фирма, специализирана в пътните р


Ивана Калчева е новият директор на Областно пътно управление в Кърджали. Тя идва от частна строителна фирма, специализирана в пътните ремонти.

Директорът на Агенция „Пътна инфраструктура“ представи завършилата „Трарспортно строителство“ в УАСГ на работещите в ОПУ.

Припомняме, че от 2016-та пътното управление в Кръджали се ръководеше от Иван Гавазов. Според местната структура на ГЕРБ, той е отстранен по донос в Агенция „Пътна инфраструктура“.

„Докато е бил в отпуск по болест, инж. Иван Гавазов е бил привикан в Агенция „Пътна инфраструктура“, където новоназначеният директор Апостол Пенчев му е предложил да освободи поста и да се оттегли на позицията младши експерт. Като причина за кадрила е изтъкнал подаден донос срещу Гавазов и… познанството му с Цвета Караянчева, председател на 44-то Народно събрание“, посочиха в писмо до медиите от ГЕРБ, като ден преди назначението на Калчева прогнозираха назначението на „млада дама от влиятелен бизнес-кръг, близък до ДПС, която покровителите й да ползват като гумен печат за заздравяване на позициите си в региона“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0