Гюнай Али: Нека ме тестват с полиграф за изчезналата кола!

Гюнай Али: Нека ме тестват с полиграф за изчезналата кола!

Гюнай Али от крумовградското село Овчари настоява да бъде тестван с полиграф, за да се установи истината за изчезнал автомобил Нови

Гюнай Али от крумовградското село Овчари настоява да бъде тестван с полиграф, за да се установи истината за изчезнал автомобил

Новината:
Сигнал за противозаконно отнет лек автомобил „Фолксваген“ от село Овчари е бил подаден в РУ-Крумовград, съобщиха от полицията.
Криминалисти от полицейското управление започнали незабавно работа по разкриване на престъплението. Автомобилът бил обявен за общодържавно издирване.
Във вторник сутринта колата била открита в района на село Козино. Образувано е досъдебно производство и работата продължава разследващ полицай.

Писмото на Гюнай Али:
„От Гюнай Али Али, егн 730616хххх, адрес: село Овчари, община Крумовград. Уважаеми репортери, на 15.06 2020 година забелязах липсата на автомобил „Фолксваген Пасат“ с регистрационен номер К1217 ВВ от паркираното място пред гаража ми. Обадих се на спешния телефон 112, че колата е изчезнала.
Пристигнаха полицаи и след проведения разговор и извършения оглед, ме закараха в полицейското управление да напиша обяснение.
На 16 юни сутринта ми се обадиха полицаите и казаха да им занеса резервния ключ, защото автомобилът е бил открит в махала Козино.
Отидох до въпросната махала, но се оказа, че полицаите са прибрали автомобила под предлог, че съм подал фалшив сигнал на тел.112 и не съм спрял на стоп палка и светлинен сигнал.
Готов съм да бъда тестван заедно с полицаите на детектора на лъжата“.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0