Гълъб Бочуков пак спечели конкурса за директор на театъра в Кърджали

Гълъб Бочуков пак спечели конкурса за директор на театъра в Кърджали

Гълъб Бочуков продължава да е директор на театъра в Кърджали. От Министерството на културата информираха, че досегашният ръководител е

Гълъб Бочуков продължава да е директор на театъра в Кърджали. От Министерството на културата информираха, че досегашният ръководител е спечелил конкурса, който стартира през април.

Другият кандидат – актьорът от хасковския театър Димитър Атанасов, не се явил на състезанието за определяне на директор на кърджалийския Театрално-музикален център.

От комисията посочват, че Атанасов бил уведомен за датата, часа и мястото на провеждане на конкурса с писмо с обратна разписка, което е получил. Опитите да се свържат с него се оказали безуспешни. В крайна сметка комисията реши да дисквалифицира неявилия се кандидат и разгледа кандидатурата на Гълъб Бочуков. Той представи концепцията си за развитие на кърджалийския театър и отговори на зададените му въпроси. В крайна сметка Гълъб Бочуков беше обявен за нов директор на театъра в Кърджали. Предишният му договор с Министерство на културата бе подписан през ноември 2016 година.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Дамян Тодоров 3 години ago

    Уникален човек, уникален актьор, уникален ръководител. Благодарение на Гълъб Бучуков, Алековци спечелихме няколко първи места, на балканско равнище.

    Поздрави от Сенека.