Гроздан Колев: Надяваме се срокът за проблема „Паисий“ да бъде спазен!

Гроздан Колев: Надяваме се срокът за проблема „Паисий“ да бъде спазен!

„Не е нормално занятия да се  провеждат в пет различни сгради. До момента наблюдаваме имитация на загриженост за децата и

„Не е нормално занятия да се  провеждат в пет различни сгради. До момента наблюдаваме имитация на загриженост за децата и фиктивни срокове за начало и край на строително-монтажните работи. Силно се надявам този път срокът за укрепване на стълбището да бъде спазен, а върху местната власт да бъде упражнен необходимия граждански контрол, за да може на 16 март децата от Средно училище „Отец Паисий“ да се приберат в класните си стаи“. Това заяви общинският съветник от ГЕРБ в Кърджали Гроздан Колев по време на обсъждането на наболялата в обществото тема „Паисий“, посочват в съобщение до медиите от ГЕРБ. 
Както вече 24rodopi.com вече писа, заседанието на постоянната комисия по образование към ОбС събра ръководството на училището и родители.
Кметът Хасан Азис заяви, че вече е избрана фирма за ремонт на компрометираното стълбище, което принуди голяма част от учениците да имат занятия в други учебни сгради. Крайният срок за ремонт пък е 15 март.
„Официално разрешение от следствените органи, че можем да започнем строително-монтажните работи, получихме след 20-25 януари“, каза кметът.

24rodopi.com


COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0