Гроздан Колев: Авария остави без топло СУ„Йордан Йовков“, кога ще се ремонтира инсталацията?

Гроздан Колев: Авария остави без топло СУ„Йордан Йовков“, кога ще се ремонтира инсталацията?

Общинският съветник от ПП ГЕРБ Гроздан Колев внесе питане до кмета Хасан Азис заради проблем с отоплението на СУ „Йордан Йовков&#

Общинският съветник от ПП ГЕРБ Гроздан Колев внесе питане до кмета Хасан Азис заради проблем с отоплението на СУ „Йордан Йовков“ в разгара на зимния сезон. В Регионалното управление по образование постъпи информация, че вследствие на авария в инсталацията, същата не работи, не подлежи на ремонт и е необходимо да бъде подменена изцяло, твърди Колев, цитиран от пресцентъра на местната структура на партията. От допълнителната информация, поискана от ръководството, стана ясно, че общинска администрация – Кърджали има информация за съществуващите проблеми от летните месеци, но мерки за своевременното им решаване им не са взети. Към настоящия момент част от класните стаи се отопляват с електроуреди, закупени спешно от училището, но недостатъчният капацитет на системата не позволява по този начин да се отоплява цялата сграда, посочва Колев.

В тази връзка общинският съветник пита кмета защо общината, като собственик на сградата, не е направила необходимото да предотврати настоящата криза с парното, и в какви срокове ще бъде възстановено централното отопление в СУ „Йордан Йовков“. 

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0