Грандиозно начало на предизборната  кампания на ГЕРБ в Кърджали! (видео)

Грандиозно начало на предизборната кампания на ГЕРБ в Кърджали! (видео)

Множество симпатизанти на партията от всички общини на областта със своите автомобили, се събраха на старото летище над Кърджали, за да


Множество симпатизанти на партията от всички общини на областта със своите автомобили, се събраха на старото летище над Кърджали, за да присъстват на официалното представяне на листата на ГЕРБ с десетте кандидати за народни представители, спазвайки всички противоепидемични мерки.

Стартът бе даден от Никола Чанев, втори в листата на ГЕРБ и водещ на събитието.

“Това е кампания, която за всички нас е възможност да застанем очи в очи с нашите съграждани и да поискаме тяхното доверие, защото постигнахме много за нашата прекрасна област.  Да поискаме  доверие, защото знаем, че можем повече и можем да надграждаме постигнатото“, заяви Никола Чанев, след което представи поименно всички в листата и, разбира се, водача на листата – капитанът на отбора Цвета Караянчева.

“Аз знам, че хората в региона ми имат доверие, защото на много хора сме помогнали, защото много проблеми сме решили. Какво се направи за региона? Инфраструктура, прекрасни санирани училища, европейски стадион. Скоро ще отрежем лентата,  в края на тази година, на прекрасна спортна зала. Разбира се имам и едно неизпълнено обещание – околовръстния път, но и той ще стане, обещавам ви. Знаете, че аз никога не давам празни обещания!“, каза  Караянчева и отново се обърна към  множеството с думите:

“Ние знаем, че политиците мислят за следващите избори, а държавниците за следващите поколения. Ние искаме да сме държавници! Ние го доказахме! Можехме септември угоднически да хвърлим оставка, за да запазим политическия рейтинг на партията, но не го направихме. Жертвахме рейтинга на партията, за да спасим държавата!“, допълни още водачът на листата пред симпатизанти от област Кърджали.

Всички от отбора на ГЕРБ се хванаха за ръце и призоваха на 4 април, хората да се доверят на номер 28 в бюлетината.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0