Готвач наби управител на хотел

Готвач наби управител на хотел

Персонал се забавлява на Пампорово. След работа-в дискотеката и там… тупаници. Готвач от комплекс в курорта наби управител на др

Персонал се забавлява на Пампорово. След работа-в дискотеката и там… тупаници.

Готвач от комплекс в курорта наби управител на друг хотел, който не му обръщал внимание в бара. Случката се разиграла в нощно заведение, а двамата главни герои били с колегите си на съседни маси.

Потърпевшият управител се забавлявал с персонала, когато към масата им се приближил готвача-побойник. Последният чул от диджея поздрави за хотелския комплекс и поискал да узнае дали все още негов авер работи там. Никой обаче не му обърнал внимание. Мъжът се върнал на своята маса, а само след минути отново отишъл до компанията със същото питане. Алкохолът и досадата накарали управителя да напсува и изгони готвача, който също след обърнатите чашки се отдал на емоцията и нанесъл удар на опонента си. Потърпевшият пък получил контузия на главата и лицето, мозъчно сътресение, разкъсна рана на устната. Готвачът пък бил глобен заради проявата по Наредбата за опазване на обществения ред в Чепеларе.

Битката продължи и в съда, където битият поиска прокуратурата да възобнови прекратеното досъдебно производство срещу бияча. Съдът обаче потвърди постановлението на държавното обвинение.

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0