Гневни родопчани: Пътят разкопан, но… къде са 1 500 000 лева, асфалтът, работниците и техниката!? (снимки)

Гневни родопчани: Пътят разкопан, но… къде са 1 500 000 лева, асфалтът, работниците и техниката!? (снимки)

„Това не е лунен пейзаж, това е отсечката от разклон „Бял извор“, където е пресечната точка на  пътищата за Кърджали, Смолян и Неделино, до кв

„Това не е лунен пейзаж, това е отсечката от разклон „Бял извор“, където е пресечната точка на  пътищата за Кърджали, Смолян и Неделино, до квартал „Диамандово“. 4-километров опасен път, труднопроходим.  Работеше се като за „световно“ – изрина се цялото платно, правеше се подготовка за пълно асфалтиране на 8 километра от ключов път в района, в това число и въпросната отсечка от разклона до „Диамандово“. И изведнъж бригадата изчезна – и работниците, и техниката. Казаха ни, че обектът е „замразен“, защото парите били усвоени за други обекти.

Разчитаме на 24rodopi.com, за да научим истината“, пишат до 24rodopi.com жители на село Падина, които ползват този участък, за да стигнат до Кърджали или Смолян.

Припомняме, че първата копка за преасфалтиране на 8 км от пътя Бял извор – Падина – Жълтуша – Неделино, който свързва областите Кърджали и Смолян, беше направена на 27 февруари т. г. Тогава от Агенция „Пътна инфраструктура“ обявиха, че за ремонта са осигурени 1,5 милиона лева.

Очаквайте още по темата и информация от институциите след почивните дни.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0