Глас, приличащ на този на премиера: Радев не може да е държавен глава, този тъпанар! Борисов: Не мога да опровергавам всяка лъжа!

Глас, приличащ на този на премиера: Радев не може да е държавен глава, този тъпанар! Борисов: Не мога да опровергавам всяка лъжа!

Нов скандален запис с гласа на премиера Борисов изтече в публичното пространство. Записът е със заглавие ”Баце и Томи̶

Нов скандален запис с гласа на премиера Борисов изтече в публичното пространство. Записът е със заглавие ”Баце и Томи”. На него се чува как мъж с гласа на премиера адресира президента по изключително вулгарен начин.
В разговора се предполага, че участват две лица – премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Томислав Дончев. „Той не може да е държавен глава, този тъпанар“, казва гласът, наподобяващ този на премиера Борисов.
„….Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек к*р се набива! Той не може да поеме акъл, мое да поеме един к*р. Като се трови, като му се ебава майката и така нататък“, казва гласът от записа.
Това е поредната скандална порция аудиозаписи с глас, който прилича на този на премиера Борисов. Към този момент министър-председателят упорито твърди, че те са монтаж.
Новият разговор е с продължителност 4 минути.
„S класа начело на протеста. Ами тя харчи двайсет на сто бензин, бе… да харчи трийсет на сто в Бургас… И той ми протестира за цена на горива…Абе, х*йо…Само че не в тех е проблема. Проблема е Радев. С това, че излезе и каза – два милион и половин не са виновни за бедността, виновно е правителството… Ама правителството плати миналата шест милиарда и седемстотин за неговата партия… Бедният човек се вози в градския транспорт, който е най-добрия в София, а не се задръства града… Само че тази приказка, като излезеш да я изговориш, ще те чуят сто двеста хиляди от интелигентните хора и ще кажат – да , правилно… Само че когато си обграден от тъпанари нито може да се прави политика, нито да се говори истината и да се праят реформи. Няма такова нещо.Не, правилни неща не могат да се правят… Правилни неща с такъв президент не се правят. С такава опозиция не се прави“, казва гласът, наподобяващ на премиерския.
„Не мога да опровергавам всяка лъжа. Лъжата, която това трио е искало да използва на протестите, няма смисъл“, заяви премиерът Бойко Борисов по време на обиколката си по Черноморието по повод публикувания запис с глас, подобен на неговия.
Всеки има право на демонстрация, но не и да пречи на хората да се движат по пътищата и да блокира кръстовища. Умолявам ви, правете каквото искате, ако искате запалете къщата на Секвоя, но пуснете кръстовищата. Идват избори, всеки ще може да гласува. Това е демокрация. Представете си ние да загубим изборите и да почнем да затваряме кръстовища. Това ли е демокрацията“, обърна се премиерът към демонстрантите.
Във Фейсбук премиерът съпроводи видеото с текст: Противоотровата на лъжите на „триото“ е истината. Хората виждат непрекъснато къде съм. Показваме всеки ден какво работим. Показваме на хората какво е направено и какво ще се направи. С това отговаряме на лъжите и фалшивите новини на хора, които навремето ми се молиха да ми правят кампанията. Нека всеки, който иска, да протестира. Но демократично ли е по този начин да се нарушават нечии чужди права? Редно ли е да се обиждат и да се провокират полицаи? Нека има протести, но да не се затварят кръстовища, да не се пречи на нормалния живот на хората. Догодина има избори. Който ги спечели, ще управлява. Това е демокрацията.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0