ГЕРБ: Махат шефа на Пътното заради Караянчева, слагат млада дама, близка до ДПС!

ГЕРБ: Махат шефа на Пътното заради Караянчева, слагат млада дама, близка до ДПС!

Шефът на Областното пътно управление в Кърджали Иван Гавазов е остранен. Според местната структура на ГЕРБ, това става по донос в Агенц

Шефът на Областното пътно управление в Кърджали Иван Гавазов е остранен. Според местната структура на ГЕРБ, това става по донос в Агенция „Пътна инфраструктура“.

Докато е бил в отпуск по болест, инж. Иван Гавазов е бил привикан в Агенция „Пътна инфраструктура, където новоназначеният директор Апостол Пенчев му е предложил да освободи поста и да се оттегли на позицията младши експерт. Като причина за кадрила е изтъкнал подаден донос срещу Гавазов и… познанството му с Цвета Караянчева, председател на 44-то Народно събрание. Очаква се мястото на Гавазов да заеме млада дама от влиятелен бизнес-кръг, близък до ДПС, която покровителите й да ползват като гумен печат за заздравяване на позициите си в региона. Преди да се освободи от шефа на ОПУ, служебното правителство спря ремонта на три ключови пътни отсечки, стартирали по времето на кабинета Борисов 3 – Кърджали – Ардино, Джебел – с. Рогозче и Бял извор – Жълтуша – Неделино, средствата за които бяха осигурени със съдействието на Караянчева. Това е безпрецедентно отстраняване на доказан специалист, без мотиви, без зачитане на човешкото и професионалното му достойнство, заради контакти с политик в мое лице и по съмнителни „комунално-битови“ причини, изфабрикувани в донос от външно на системата лице и напомнящи едни отдавна забравени мракобесни времена, когато имаше нравствена милиция, коментира Цвета Караянчева.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0