ГЕРБ: Караянчева отново в ИК заради висок рейтинг и активна работа в регионите

Областният лидер на ГЕРБ и председател на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева бе избрана отново за член на Изпълнителната комисия н

Областният лидер на ГЕРБ и председател на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева бе избрана отново за член на Изпълнителната комисия на партията на проведеното днес онлайн Национално събрание на партията. Тя е сред четиримата членове на ИК, които запазват позициите си във висшия колективен орган, заради високия си рейтинг и активната си работа в регионите. 

27 делегати от седемте общини на област Кърджали участваха в проведеното днес онлайн национално събрание на ГЕРБ. На форума освен промени в ръководните органи, бяха гласувани и промени в устава. Новата изпълнителна комисия ще се състои от 12 души, плюс председател и двама нови зам.-председатели в лицето на Томислав Дончев и Даниел Митов. Структурите са в кондиция за предстоящите предсрочни избори през юли, декларираха присъстващите онлайн над 1 000 делегати на събранието. Лидерът Борисов поиска от актива пълна мобилизация срещу натиска на олигархията, посочиха от пресцентъра на ГЕРБ.

24rodopi.com

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0