ГЕРБ: Грозна разправа с горски служители, защото са наши активисти!

ГЕРБ: Грозна разправа с горски служители, защото са наши активисти!

„Областното ръководство на ПП ГЕРБ в Кърджали остро възразява срещу показните арести на наши членове и симпатизанти на базата на изфабрикувани

„Областното ръководство на ПП ГЕРБ в Кърджали остро възразява срещу показните арести на наши членове и симпатизанти на базата на изфабрикувани доказателства за купуване на гласове и търговия с влияние. Свидетели сме на репресии по доноси и за разчистване на лични сметки. Тече грозна саморазправа със служители на горски стопанства, чието единствено провинение е, че са активисти на ГЕРБ“, се посочва в декларация от страна на местната структура на партията, изпратена до медиите.

„Политическото по същността си гонение се обяснява на обществеността със сценария „вот срещу дърва“, който е очевидно набързо измислен и съшит с бели конци. Протестираме срещу грубото погазване на човешките права, бруталния натиск, опитите за сплашване и всички форми на принуда от позиция на силата, до които прибягват органите на реда. Нахлуването в частни домове, обиските и задържанията имат за цел да предизвикат напрежение сред хората и да ги изплашат преди изборите в неделя. След като в продължение на години ГЕРБ бе единствената алтернатива на ДПС в региона, опонентите ни търсят победа чрез отявлена милиционерщина. Настояваме МВР да спре с проявите на насилие срещу невинни хора, а президентът Радев да прекрати реваншизма, който ръководи действията на подопечното му служебно правителство. Случващото се в момента ни връща към най-лошите практики от епохата на тоталитаризма и към това, което светът с ужас наблюдава в страни като Беларус. Единствената противоотрова е високата избирателна активност на всички свободомислещи хора, които не се поддават на страха и не искат да живеят в паралелната държава на Рашков“, се посочва още в декларацията.

На снимката: Стопанството в Чакаларово, където днес бе проведена полицейска акция и задържани трима

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0