Георги Чепишев от ИТН: Кърджали има сили да последва Благоевград

Георги Чепишев от ИТН: Кърджали има сили да последва Благоевград

„Поздравявам жителите на Благоевград – тяхната решителност трябва да вдъхнови и съгражданите ни от Кърджали на 11 юли. Страхът е далече назад,

„Поздравявам жителите на Благоевград – тяхната решителност трябва да вдъхнови и съгражданите ни от Кърджали на 11 юли. Страхът е далече назад, трябва да бъдем смели в действията си, за да си върнем държавата и държавността“.

С тези думи Георги Чепишев, втори в листата на ПП „Има такъв народ“ за 9-и МИР Кърджали, посрещна резултатите от предсрочните местни избори в Благоевград.

Както става ясно от предварителните резултати, кандидатът на ИТН печели кметските избори с 56% пред опонента си, който се яви с подкрепата на БСП.

„Спечелих вота с това, че хората повярваха в промяната и поискаха развитие”, коментира изборния резултат Илко Стоянов новоизбраният кмет на Благоевград пред Нова ТВ.

„Кърджали не принадлежи на друг, освен на свободните си жители. Време е митовете за бастиони на определени политици да бъдат разбити. Недопустимо е самозабравили се държавни служители да своеволничат при разпределение на обществен ресурс и в кадровите си политики. Добре е да им напомня, че търговията с влияние, както и купуването и продаването на гласове са престъпления, чиято имат давност, която изтича далеч след 11 юли“, добави в коментара си г-н Чепишев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0