Гардове, гадове и Кючюк Ботев на ташлък плажа на Доган

След джипката на Бойко Борисов, гумената лодка на Христо Иванов е новият диагностициран случай на що-годе добър политически PR. Гар

След джипката на Бойко Борисов, гумената лодка на Христо Иванов е новият диагностициран случай на що-годе добър политически PR.

Гардовете и гадовете сред тях, които шляпат без мисъл по догановия бряг, вдигнаха акциите на Иванов и неговата „Демократична България“.
Иначе, Христо Иванов щеше да забие националния трибагреник на ташлък (каменист) плажа на Доган и да се върне обратно по вода, а на брега в Бургас, и особено като се върне на жълтите павета в София, да го посрещнат с нов прякор. Нещо от рода на „Кючюк Ботев“. И да падне голям смях.
Но сега тъжно.

В събота 4 000 души щели да тръгнат към летния Сарай на Ахмед Доган. Може, но ако ви разреши здравният министър Кирил Ананиев.

На вниманието на настоящи и бъдещи служители на Националната служба за охрана:
Формата и цветовете на националния флаг на България са записани в конституцията на Република България.
Чл. 166.: Знамето на Република България е трицветно: бяло, зелено и червено, поставени водоравно отгоре надолу.
По-подробно, формата, размерите и цветовете се определят от Закона за Държавния печат и Националното знаме на Република България
Форма – правоъгълна със съотношение на широчина към дължина – 3:5. При вертикално окачено знаме, прикрепено към напречник, максималната му дължина може да достигне до пет широчини.
Размери: 18х30 cm, 24х40 cm, 90х150 cm, 129х215 cm.
Цветове:
бял – със степен на белота не по-малка от 80%, зелен – номер 17-5936 ТС по скалата на Пантон-текстил или 347 U по скалата на Пантон за печат върху хартия.
червен – номер 18-1664 ТС по скалата на Пантон-текстил 032 U по скалата на Пантон за печат върху хартия.
И т. н., и т. н.

Очаквайте сериозния анализ: Когато Доган не ходи на терен, теренът се мести пред Сарая на Доган
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0