"Галерия": Кючюк измести Карадайъ от сърцето на Доган

"Галерия": Кючюк измести Карадайъ от сърцето на Доган

„Илхан Кючюк измести Карадайъ от сърцето на Доган“, пише седмичникът „Галерия“ в новия си брой. „Защит

„Илхан Кючюк измести Карадайъ от сърцето на Доган“, пише седмичникът „Галерия“ в новия си брой. „Защитникът на морския палат на Сокола е бъдещият шеф на ДПС“, допълва изданието в секцията си за политически новини.
Прави се внушението, че председателят на Младежко ДПС Кючюк е организатор на акцията на черноморския бряг в защита на Ахмед Доган. Припомняме, че на 11 юли близо 5000 активисти на ДПС пристигнаха в парк „Росенец“, за да подкрепят почетния председател на партията Ахмед Доган. Тогава от „Демократична България“ организираха „масово ходене на охраняем плаж“ и дори се стигна до сблъсъци между хората на Христо Иванов и полицията.
Ахмед Доган и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ благодариха на пристигналите от различни региони на страната. Над 700 от тях бяха пропътували през нощта разстоянието от Кърджали до парк „Росенец“ край Бургас.
Ключова роля в организацията изиграли общинските кметове, поясниха тогава от ДПС, но Кючюк си приписа заслуги в няколко медийни участия. По-късно се наложи председателят на МДПС да отрича да е организатор на акцията, но „Галерия“ уточнява: „фактът, че само той се изказва от името на стотиците депесари, говори точно обратното“.
„Кючюк и Карадайъ влизат в ролята на съперници“, отбелязва още седмичникът.
24rodopi.com
Очаквайте коментар по темата: Трогателно е да се натискаш за сърцето Му, но кога ще работиш за партията и етноса

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0