В съда: Жената ме издържа, аз се друсам заради хернията…

В съда: Жената ме издържа, аз се друсам заради хернията…

10 лева срещу болки от две хернии. Цена за цигара марихуана, която да облекчи тегобите на родопчанин. Това оправдание в съда посочи жител на Смолян,

10 лева срещу болки от две хернии. Цена за цигара марихуана, която да облекчи тегобите на родопчанин.

Това оправдание в съда посочи жител на Смолян, който бил спипан с наркотици, съобщава в новия си брой печатното издание „Родопи voice“.

Акцията по задържането му била проведена между блокове на улица „Дичо Петров“. Малко преди това мъжът закупил дрогата от момче в града, като дал 10 лева за 0,7 грама трева.

„Вървях си пеша по улицата и изведнъж спира една малка червена кола и две момчета ме спряха и започнаха да ме разпитват. Аз започнах да давам уклончиви отговори. Те ми намериха марихуаната. Тези младежи, които ме спряха, се легитимираха като полицаи. Аз отначало отричах, че имам в себе си марихуана, но след това ми я намериха. Не съм я скривал, не съм очаквал да ме спрат. Признавам се за виновен. Съжалявам. Марихуаната я взех за облекчаване на болки, тъй като съм опериран от две хернии“, посочи в съда в смолянчанинът.

Мъжът е безработен. „Имам две хернии и не мога да работя тежка физическа работа. Търся, но в момента съм без работа. Жена ми ме издържа. Имам две деца, на 19 и 12 години. И тях ги издържа жена ми“, посочи жителят на областния град.

Съдът му наложи глоба в размер на 500 лева.

„Разбирам, че трябва да спра с тези неща, крайно време е“, допълни смолянчанинът в съдебната зала.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0