В София ли редят следващото правителство или в швейцарския кантон Цуг!?

В София ли редят следващото правителство или в швейцарския кантон Цуг!?

Никой от хората на Слави Трифонов не е потърсил за сериозни разговори ръководството на БСП, признават депутати от левицата. Гласовете н

Никой от хората на Слави Трифонов не е потърсил за сериозни разговори ръководството на БСП, признават депутати от левицата. Гласовете на БСП в подкрепа на предложенията на протестърските партииlв парламента засега са подарък.

Нямало преговори и между „Има такъв народ“ и ДПС, казват депутати от Движението. Но уточняват, че говорят за партийната центарала. За „Сарая“ не знаели. По-точното е: „Не им влиза в работата, нямат право да знаят още“. Демек, и депесарските гласове са армаган.

 

В едно имение на българин в швейцарския кантон Цуг били по-наясно от 45-ото Народно събрание какво ще се случи в следващите дни относно съставянето на правителство.

Това пък става ясно от дописки в медия, зад която стоят много информирани хора от службите.

В Цуг е имало сбирка миналия уикенд. Събрали се влиятелни българи. Бе, направо да си го кажем – „биг босовете на капитала“ у нас. „Темата: Каква я свършихме в предизборната кампания, какво предстои сега?“.

Хората от сбирката не се интересуват много-много коя е партията, кой е лидера, които са 240-те депутати. За тях те са функция на парите.

 

Какво казват още ченгетата?

Че П. вече няма да е премиер в сянка. Такъв се гласял да става Д. Важният софийски адрес пък вече не е хотел с 6-буквено име, а заведение с първа буква Е.

На снимката: Цуг. Снимка – aboutswiss

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0