В Соколино: Стреля се по кучета, вече има убито животно!(снимки)

В Соколино: Стреля се по кучета, вече има убито животно!(снимки)

Куче е било застреляно в Соколино, алармира за 24rodopi.com жител на момчилградското село. Мохамед Хабил твърди, че имало следи от

Куче е било застреляно в Соколино, алармира за 24rodopi.com жител на момчилградското село. Мохамед Хабил твърди, че имало следи от сачми.
„Наш съселянин е стрелял с пушка. Друг съсед го е видял да преследва и други кучета. Нямаме обаче доказателства и не можем да пуснем жалба“, посочи пред наш репортер Хабил.
Родопчанинът се притеснява, че наказателната и смъртоносна акция ще продължи и спрямо други животни.
„Когато нашенци пътуват в чужбина и се връщат обратно споменават, че са били в много чисти страни. Хората там са спокойни, нямат животни по улиците, които страдат от глад и заплашват хората.Но замисляли ли са се защо? Защото държавата прибрала всичките? Не! Имат си закони и спазват законите! Изпълняват своите хуманитарни задължения. Целите им са едни, по

този начин са постигнали мирна, сигурна и силна държава. Вие не искате ли, когато излизате навън, спокойно да се разхождате със децата си или с любимите си из парковете и улиците? Това зависи от вас, промяната е вътре в нас, променете се за да се променят и улиците, не подминавайте, помогнете им с каквото можете. Ние действаме само когато те са ни от полза. Това не е човешко за мен“, посочи Мохамед Хабил.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: