В Момчилград вдигат оборотите на развитието с енергията на Женското дружество на ДПС

В Момчилград вдигат оборотите на развитието с енергията на Женското дружество на ДПС

"С вашето активно участие в инициативите, които провежда ДПС, показвате, че ръководството на партията ни винаги може да разчита на ж

„С вашето активно участие в инициативите, които провежда ДПС, показвате, че ръководството на партията ни винаги може да разчита на женската структура в Момчилград. Бъдете все така енергични и всеотдайни, защото вашата подкрепа дават сила и кураж на партията ни“, с тези думи кметът на община Момчилград Илкнур Кязим приветства дамите от ДПС. Кметът възстанови традиционната работна закуска с актива на Женско дружество на ДПС в Момчилград. Това бе първата сбирка от началото на пандемията от коронавирус. На нея присъстваха зам.-кметът Гюлюзар Исмаил, цялото ръководство на Женското дружество на ДПС – Момчилград, чийто председател е Илкнур Кязим, представители на нежния пол, които са общински съветници и кметове на населени места от ДПС.
На срещата бяха обсъдени различни идеи, свързани с развитието на Момчилград и останалите населени места. Беше анализирана и актуалната политическа обстановка в България.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0