В Ксанти очакват Радослав Василев да вкарва много, той вече се разписа

В Ксанти очакват Радослав Василев да вкарва много, той вече се разписа

„Започва нова ера за футбола в Ксанти. Създадохме много добър екип. Сезонът ще бъде ярък“, това твърди президентът на футбо

„Започва нова ера за футбола в Ксанти. Създадохме много добър екип. Сезонът ще бъде ярък“, това твърди президентът на футболен клуб „Ксанти“ в едноименния гръчки град Бил Папас. Бизнесменът с гръцки и австралийски паспорти обещава бързо завръщане на отбора във футболния елит на Гърция. „Ще работим усилено, за да върнем „Ксанти“ там, където му е мястото“, казва новият президент на клуба Бил Папас (Василис Пападимитриу).

„Ксанти“, който играеше от 1989 година в Суперлигата на Гърция, изпадна от елита в сезон 2019/2020. В края на август „Ксанти“ загуби и като гост, и като домакин баража от „Смирнис“. Мачовете от Супер лига 2 започват на 25 октомври.

Местните футболни деятели прогнозират, че преминалият от „Арда 1924“ в „Ксанти“ Радослав Василев ще бъде сред голмайсторите на първенството. Василев вече вкара първия си гол за новия отбор, в контролата срещу „Пансеррайкос“, завършила 1:0. Българинът бе точен с глава в 24-ата минута. Доволен от бившия играч на „Арда 1924“ е и новият треньор Тони Попович, бивш национал на Австралия.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0