В клуб „Бялата лястовица“ вече са готови за БЧК

В клуб „Бялата лястовица“ вече са готови за БЧК

Доброволците на БМЧК от клуб „Бялата лястовица“ към СУ „Йордан Йовков“ в Кърджали получиха своите сертификати з

Доброволците на БМЧК от клуб „Бялата лястовица“ към СУ „Йордан Йовков“ в Кърджали получиха своите сертификати за преминатите онлайн обучителни курсове. В създалата се обстановка това бе възможно чрез Електронната платформа на БЧК за теоретично обучение.

Светломира Димитрова – специалист по младежки дейности и кръводаряване, връчи сертификатите на доброволците като заяви с голяма гордост, че за нея е чест и привилегия да види всички членове на клуба, сертифицирани в желаните от тях направления.

Сертификатите са в ръцете на доброволците от курсовете по: Първа долекарска помощ, Умения за живот, Управления на стреса, Хигиена, Превенция на ХИВ/СПИН, Здравословен начин на живот, Превенция на сексуално-рисково поведение, Промоция на хуманитарните ценности, Общи знания за Международното движение на Червения кръст и Червения полумесец. Те доказателство за тяхната креативност, жаждата им за знания  и желанието им да прославят училището си. След теоретичните познания, белокрилите лястовици очакват с нетърпение практическите обучения.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0