В живота от бой се поумнява, в спорта и политиката – настава време на биячи!

В живота от бой се поумнява, в спорта и политиката – настава време на биячи!

Когато в живота ядеш бой – на поумняване е. Когато ядеш бой в спорта или политиката…   * Кубрат Пулев щял да влиза


Когато в живота ядеш бой – на поумняване е.

Когато ядеш бой в спорта или политиката…

 

*

Кубрат Пулев щял да влиза в политиката. Обмислял и да се кандидатира за президент. Същото щял да стори и Стъки. Онзи, боецът от клетките. Дето щеше да гони протестиращи по време на бунта срещу Борисов. Пречели му на спокойния живот в София. По-скоро на Бащицата му, дето му даде едни милиони за тупан федерацията.

Отминали години ни дават основание да кажем, че всеки в тази държава може да се пробва за всичко.

Стъкито вече се стягал за дебат и с президента Румен Радев. Ама изпървом да се консултирал с юристи, че още бил на 39 години, а по Конституция държавният глава трябвало да е навършил поне 40 лета.

Ама какво тук значи някаква си Конституция?! Великото Дани я пренаписа на коляно за има-няма час-два. Системно нарушавана от какви ли не. Та, Стъки, давай мощно, жена ти и още поне десет тупана са зад теб!

За Кобрата, какво да кажем? Той все си продължава напред. С ямурлук или без, все тая. Партията му щяла да се казва „Велика България“. Може и „Велики крошета“ или „Меката от удари глава“.

Каквото и да е, той ще си го мисли.

Нямате ли усещане, че живеете в началото на 90-те? Всякакви биячи влизат в центъра на вниманието. Здрави глави, проблемът обаче е в съдържанието. Тука има, тука няма.

 

*

Когато ядеш бой в живота – поумняваш.

Когато ядеш бой на ринга – ставаш за президент!

 

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0