В ДПС избират младежки лидер онлайн! Ако всичко е ОК, и Карадайъ с нов мандат дистанционно

В ДПС избират младежки лидер онлайн! Ако всичко е ОК, и Карадайъ с нов мандат дистанционно

Национална конференция чрез видеоконферентна връзка ще проведе Младежко ДПС през ноември. Ако всичко е ОК, през декември Мустафа Кар

Национална конференция чрез видеоконферентна връзка ще проведе Младежко ДПС през ноември. Ако всичко е ОК, през декември Мустафа Карадайъ също ще бъде преизбран за нов мандат като председател на ДПС дистанционно, научи 24rodopi.com.
През уикенда в Кърджали се проведе разширен областен съвет на ДПС (на снимката долу). Отчетно-изборната областна конференция ще се състои на 31 октомври.

40 делегати от Кърджалийско ще участват в националната конференция през ноември, като най-вероятно те ще се съберат в залата на Бизнесинкубатора, където ще бъде осъществена видеоконферентна връзка с други областни активисти и националното ръководство. Близо 400 младежи ще участват в онлайн конференцията. Тя ще бъде „генерална репетиция“ за провеждане на Национална конференция на ДПС по време на пандемия.
Както вече 24rodopi.com писа, структурите по места настояват Карадайъ да продължи да ръководи ДПС поне до 2023-та. На същата позиция е и почетният председател Ахмед Доган.
Единствената интрига идва от кръга на настоящия председател на МДПС Илхан Кючюк, който пробута на някои медии „новината“, че именно Кючюк ще седне на шефския стол на Карадайъ на следващата национална конференция. След заседанието в Кърджали местните активисти на МДПС коментираха, че целта на публикациите е Кючюк, който няма никакви шансове да застане начело на партията, да стане поне един от новите заместници на Карадайъ. 
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0