В Деня на Конституцията и в Името на народа

В Деня на Конституцията и в Името на народа

Кметът на Община Ардино инж. Изет Шабан поздрави лично председателя на Районния съд Валентин Петров, както и прокурорите в местното Тер

Кметът на Община Ардино инж. Изет Шабан поздрави лично председателя на Районния съд Валентин Петров, както и прокурорите в местното Териториално отделение към Районна прокуратура – Кърджали, по повод 16-ти април – Деня на Конституцията и професионален празник на юристите и съдебните служители в България.

„Вие заемате особено място в държавната структура, защото сте носители на върховенството на Закона. Вашето верую е държавността и спазването на принципите и правилата в страната. На всички магистрати и служители в съдебната система пожелаваме здраве, сили, професионални успехи и благополучие!”, се казва в поздравителния адрес.

Председателят на Районния съд в Ардино Валентин Петров, от свое име и от името на целия колектив на РС-Ардино, изрази искрената си благодарност към ръководството на община Ардино в лицето на кмета инж. Изет Шабан и председателя на Общински съвет Сезгин Байрям за отправения поздравителен адрес. Подчерта, че както досега, така и за в бъдеще, лично той и всички служители на Районния съд в Ардино ще изпълняват своите служебни задължения В ИМЕТО НА НАРОДА.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0