В Ардино призоваха: Не пушете поне ден, спестете пари!

В Ардино призоваха: Не пушете поне ден, спестете пари!

Времето на пандемия и карантина е най-подходящото за отказване от пушенето! Община Ардино се включва в Национална кампания под надслов

Времето на пандемия и карантина е най-подходящото за отказване от пушенето! Община Ардино се включва в Национална кампания под надслов „Даспечелим заедно – един ден без цигари“. Инициативата е на Сдружение „България без тютюнев дим“ и е посветена на Международния ден без тютюнопушене – 19 ноември 2020 г.

Канят се всички желаещи да се включат в акцията и да спечелят от Деня без цигари като предприемат стъпки да спрат цигарите поне за един ден, да използват спестените пари за реализиране на благотворителна инициатива по техен избор, да споделят видео или снимки във Фейсбук, съобщават от Общинската администрация в Ардино.

От 1977 г. третият четвъртък на месец ноември се отбелязва като Ден без тютюнопушене. Тогава хора по цял свят спестяват пари като не пушат и инвестират спестените по този начин средства в благородни каузи, насърчаващи здравословния начин на живот.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0