Възможно ли е „Арда 1924“ да посрещне закъсалия „Левски“ на „Арената“ в парк „Простор“? (видео)

Ръководството на „Арда 1924“ прави всичко възможно тимът да се върне в Кърджали още този сезон, въпреки че бъдещето на к

Ръководството на „Арда 1924“ прави всичко възможно тимът да се върне в Кърджали още този сезон, въпреки че бъдещето на кампанията е неясно. Индикациите засега са шампионатът да бъде рестартиран през юни, а дотогава новакът трябва да е готов с поставянето на осветлението, пишат спортните издания.
Ремонтът на съоръжението започна в края на февруари и вече има нова тревна покривка. Бяха излети постаментите за пилоните за осветлението, което трябва да бъде монтирано до края на май, така че ако всичко върви по план, отборът ще доиграе сезона вкъщи, пише „Тема Спорт“.
До момента отборът домакинства само два пъти на „Арена Арда“ – на старта на сезона срещу Ботев Пловдив и в двубоя за купата с ЦСКА. През останалото време кърдалийци приемаха своите противници на „Лаута“. С оглед кризата в момента обаче, ръководството не е готово да отделя наем за чужд стадион и ще направи всичко възможно да се върне в Кърджали.
Три мача ще изиграят до края на редовния сезон „Сините от Кърджали“, единия от тях е срещу „Левски“. „Любовта на народа“ е сред водещите спортни новини в последните седмици, но вече е и водещо заглавие и в политическите рубрики. Избягалият в Обединените арабски емирства бизнесмен Васил Божков джироса пакета от акции в „Левски“ на премиера Бойко Борисов, но те не стигнаха до него. В момента легендарният отбор е най-закъсалият финансово клуб в България.
Новината на деня за кърджалийския футбол: Емил Кременлиев отново в „Арда 1924“ – четете тук

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0