Второ място за наши ученици за „Най-добра бизнес идея“

Второ място за наши ученици за „Най-добра бизнес идея“

В Петрич се проведе Националното състезание "Най-добра бизнес идея". Сред 18-те финалисти - ученици от 12 клас от икономическите гимна

В Петрич се проведе Националното състезание „Най-добра бизнес идея“.

Сред 18-те финалисти – ученици от 12 клас от икономическите гимназии в цялата страна, определени след предварителен квалификационен кръг, бяха Айсун Таир и Даниел Дочев от Професионална гимназия по икономика „Алеко Константинов“-Кърджали.

Отборът, в който участва Айсун Таир, заедно с две момичета от Петрич и Кюстендил, зае почетното второ място на престижното състезание. Специално към тях Ива Владимирова – основател на Мрежата за женско предприемачество – Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“, отправи покана да станат членове на клуба.

На победителите с призово класиране бяха връчени медали и сертификати за прием в УНСС, в избрана специалност от направлението „Икономика“ с оценка 6.00. Всички участници получиха грамоти и подаръци от Община Петрич и Асоциацията на застрахователните брокери в България на тържествена церемония за закриване на състезанието. Грамоти за подготовката на ученици, класирани на национално състезание, получиха и техните преподаватели – Цветанка Крачунова и Адлен Иляз.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0