Второ място за младите предприемачи от Икономиката

Второ място за младите предприемачи от Икономиката

Възпитаниците на ПГ по икономика в Кърджали Александра Иванова, Емилия Бурдева, Ениз Махмуд и Вахдет Юсеин от учебно-тренировъчна фирма

Възпитаниците на ПГ по икономика в Кърджали Александра Иванова, Емилия Бурдева, Ениз Махмуд и Вахдет Юсеин от учебно-тренировъчна фирма „Адвенчър Тайм“ с ръководител Цветанка Крачунова спечелиха второ място в конкурса за най-добър каталог на Онлайн Международен панаир на учебно-тренировъчните фирми ТФ ФЕСТ 2021.

XXIV панаир на учебните предприятия “Млад предприемач” по традиция трябваше да се проведе в Международен Пловдивски панаир, но извънредната ситуация наложи за втора поредна година да се осъществи изцяло във виртуалното пространство.

В продължение на три работни дни – от 21 до 23 април, служителите на учебните фирми се договаряха и сключваха сделки помежду си на специално разработена онлайн платформа за пазаруване и индивидуални онлайн стаи за преговори и търговия.  Младите предприемачи осъществяваха сделки и с физически лица в създадени от тях онлайн магазини.

Вече над 10 години Професионална гимназия по икономика участва на това уникално международно събитие и може да се похвали с ежегодно завоюване на призови места. Освен спечелената награда, повод за гордост в тазгодишното издание е участието на Мистър ТФ ФЕСТ 2014 Окан Моллов – бивш възпитаник на гимназията. Той бе част от организационния комитет и водещ на събитието. 

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0