Второкласници изработиха книжки с приказки

Второкласници изработиха книжки с приказки

Поредната публична изява по проект „Подкрепа за успех" на  2 а клас от СУ „Йордан Йовков“, с класен ръководител

Поредната публична изява по проект „Подкрепа за успех“ на  2 а клас от СУ „Йордан Йовков“, с класен ръководител Иванка Славкова, се проведе в „Седмицата на четенето“. Гости на събитието бяха директорът на училището, госпожа Кюпрюджиева и заместник – директора, госпожа Чаушева.

В предходните часове от работата по проекта, учениците бяха изработили книжки, с които за събитието бяха подготвили изложба. Книжките с приказки са изработените от тях в клуб „Приказките оживяват“. Учениците разказаха за своята работа в часовете по проекта и представиха своите книжки: „Български народни приказки“, „Приказки на другите народи“ и „Приказки“ от Доналд Бисет. Домакините поканиха гостите си да разгледат произведенията им. Изявата продължи с интересен и задушевен разговор, свързан с книжките, илюстрациите в тях и предстоящата работа в клуб „Приказките оживяват“.

Любителите на книгите показаха и своите картички, изработени по повод Деня на Земята. Споделиха, че със средствата на класа е закупено дръвче, което ще засадят в двора на училището и ще се грижат за него.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: