Втори автобус с кърджалийци ескортиран до полицейското управление, иззети са още 780 къса безакцизни папироси

Втори автобус с кърджалийци ескортиран до полицейското управление, иззети са още 780 къса безакцизни папироси

Втори автобус, превозващ пътници между Чорлу и Кърджали, беше проверен щателно само в рамките на последните два дни пред полицейското управление в Хас

Втори автобус, превозващ пътници между Чорлу и Кърджали, беше проверен щателно само в рамките на последните два дни пред полицейското управление в Хасково. Той е на същата фирма, в чийто автобус във вторник бяха открити контрабандни цигари, пише Haskovo info.

По обяд турският автобус беше ескортиран пред полицията, където започна проверката. До ранния следобед продължиха разпитите на шофьори и пътници. По неофициална информация в автобуса отново са намерени цигари, пише сайтът.

По-късно от полицията съобщиха, че цигари без бандерол са иззели служители на РУ Хасково. На булевард „Ст.Стамболов“ в областния град те са извършили проверка на автобус „Отокар“. В двама от пътниците от Кърджалийско са намерени общо 780 къса безакцизни папироси. Тютюневите изделия са предадени с протокол на служителите.

3 120 цигари без бандерол от различни марки са открити в турския автобус, спрян завчера за проверка в Хасково.

Автобусът беше спрян на бул. „Димитровградско шосе“ по сигнал и беше ескортиран до полицейското управление, където започна щателна проверка на багажа на пътниците и на самия автобус.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0