"Втората цигулка" на Борисов разкрива дали премиерът брои всеки месец 1 000 000 за PR

"Втората цигулка" на Борисов разкрива дали премиерът брои всеки месец 1 000 000 за PR

След новините в 8 часа тази сутрин – в трите големи телевизии събеседници са гербери и министри в оставка. Нищо ново.  Пита


След новините в 8 часа тази сутрин – в трите големи телевизии събеседници са гербери и министри в оставка. Нищо ново. 

Питат Тома Биков, който е „втора цигулка“ на Бойко Борисов в парламента след „Деси“-то, дали е нормално правителството да заседава в дома на премиера в оставка в Банкя. И дали вече ще е така – от дивана на Борисов, през Фейсбук до хората.

„Втората цигулка“ скрибуца като старо легло в тайна квартира на министърка за мърсуване с подчинения си.

Смее ли да изпусне думи укорни по адрес на Борисов!? Вместо да отговори, търси сметка от водещите защо в това студио не идвали Слави Трифонов или други от „Има такъв народ“.

Новият парламент правел всичко възможно да закрие специализираните съдилища и комисията „Цацаров“, за да можело едни освободени 3 милиарда лева да бъдат върнати на едни хора, които пък щели да финансират едни партии. Биков го казва и… онова легло направо се чупи. Преди ГЕРБ и „Реформаторите“, Биков е бил ученик на големия кадровик в историята на ДПС Касим Дал, но явно малко неща е научил.

Малко по-късно в същото студио политоложка от хонорарния лист на ГЕРБ в безсилието си срещу Слави Трифонов цитира бившия министър на вътрешните работи Богомил Бонев. Не кой да е, а громящия от години с аргументи ГЕРБ и Борисов Богомил Бонев!

500 поста има Бонев срещу ГЕРБ, а „оложката“ успяла да открие един в полза на нейния хонорар.

 

Малочислените антигерберски сайтове в България пробутват напоследък новината, че чужда PR компания получавала 1 000 000 долара на месец, за да съветва Борисов. Уви, фалшива новина е това.

Вероятно тазсутрешните издънки се случват всеки ден в политическите предавания. И това обяснява защо само за три седмици разликата от 8,52 процента между ГЕРБ и „Има такъв народ“ се е стопила до 0,8. Това пък е политическата новина на деня, съобщена от агенция „Маркет линкс“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0