Все повече критици на Борисов, дори Андрей Райчев се престраши

Все повече критици на Борисов, дори Андрей Райчев се престраши

Журналистът Иван Бакалов, който е от най-добрите анализатори на обществените политически процеси у нас, коментира един от следизборните

Журналистът Иван Бакалов, който е от най-добрите анализатори на обществените политически процеси у нас, коментира един от следизборните скандали:

„Телевизиите упорито не пускат историята с кмета на село Белгун, пребит в офиса на ГЕРБ – Каварна. Бит и ритан, включително и от герберския председател на общинския съвет в града, защото имало малко гласове за ГЕРБ в селото.

Като човек с някакъв професионален опит твърдя, че ако националните телевизии пуснат тази история в новините, и я коментират няколко дни, както правят с доста по-маловажни теми, с Борисов и партията му е свършено.

Телевизиите обаче съзнателно си затварят очите. Те служат на Борисов.

Те могат да ни занимават в централните новини как кола на НСО влязла в затворена улица да остави съпругата на президента. Те могат да ни занимават дни наред как БСП изключили Гергов Свинаря от партията. Защото се занимават с пропаганда в полза на Борисов, а не правят новини. Новините с неполитически сюжети са само за парлама.

Новият парламент трябва да промени закона, да освободи незабавно куклите от СЕМ и да смени Кошлуков (шеф на БНТ – б.р.)“.

Бакалов определя големите частни телeвизия като „съучастници на мафията“

”Страх ги тресе да не би Президентът да сформира Служебен Кабинет”, споделя публично синоптичката на БНТ Ева Кикерезова (на снимката).

Борисов не мога да го дишам, заради простащината, която лъха от него и маниера му на управление„, подчертава синоптичката от държавната телевизия.

Критичен и ироничен към Борисов е дори социологът Андрей Райчев, който вече е в отбора на тези, които подкрепят Слави Трифонов. „Борисов ще подкрепи всичко – и магаре да сложат, ще каже „давайте“, казза Райчев по темата за съставянето на бъдещо правителство без участието на ГЕРБ, но с обещана подкрепа от Борисов.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0