Връщат тялото на Хабибе от Испания

Връщат тялото на Хабибе от Испания

Тялото на Хабибе И., която бе убита в Испания, ще бъде върнато в Кърджали в началото на идната седмица, научи 24rodopi.com. Припомняме


Тялото на Хабибе И., която бе убита в Испания, ще бъде върнато в Кърджали в началото на идната седмица
, научи 24rodopi.com.

Припомняме, че 36-годишната нашенка бе убита от приятеля си, 37-годишен испански гражданин, на бензиностанция в град Пегера на остров Майорка на 15 октомври. След убийството, мъжът обърнал оръжието към себе си и се прострелял в главата.

Хабибе Е. И. беше известна в града край Арда с галеното „Хабчето“. „Беше едно красиво, много усмихнато, слънчево момиче от Кърджали“, казва пред наш репортер за Хабчето бивш неин колега от кърджалийско заведение.

Марио е застрелял нашенката, защото тя го зарязала – това става ясно от разкази на близки на бившия военен пред испански репортери.

Испанецът и красивата Хабибе се запознали през 2018 година в бар в Майорка, където кърджалийката работела като сервитьорка. Заживели заедно преди няколко месеца.

Преди около 2 месеца Хабчето казала, че отива на лекар и повече не се върнала при Марио. Той направил няколко неуспешни опита да се сдобрят, след което ревнивият испанец се решил на най-страшното – да убие Хабибе и да сложи край на живота си.

Припомняме, че нашенци организираха кампанията „Помогнете на семейството на Хабибе да я прибере у дома“. Събраните средства са за транспортирането на тялото на убитата кърджалийка в родния й край.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0