Водят принудително хлапето – изнасилвач!

Водят принудително хлапето – изнасилвач!

Отново се отложи делото в съда Принудително в съда най-вероятно ще бъде доведен хлапакът, който се опита да изнасили старица в Кърджал

Отново се отложи делото в съда


Принудително в съда най-вероятно ще бъде доведен хлапакът, който се опита да изнасили старица в Кърджали.

Това научи 24rodopi.com от отлично осведомени източници.

На два пъти делото бе отлагано. Първият път бе, когато 15-годишният „пипна“ едно от най-редките заболявания и отложи делото срещу себе си. Момчето трябваше да се яви в съда в Кърджали, но адвокатът му представи пред магистратите медицинска бележка, с която било посочено, че тийнейджърът се нуждаел от едноседмично лечение. В нея било посочено, че той бил контактен на заразен, както и че получил остър трахеит. Това представлява възпаление на трахеята от инфекциозен причинител. В повечето случаи се касае за бактериална инфекция. Остър трахеит обаче е изключително рядко заболяване като се среща при 1 на 1 000 000 случая. В повечето пъти засяга малки деца, при които се проявява като затруднение при дишане.

Вторият път пък заседанието се отложи поради неявяване на свидетели.

Припомняме, че 15-годишният трябва да застане пред съда заради опита си да изнасили  възрастна жена в Кърджали. Атаката е била извършена във входа на жилищния блок на 82-годишната дама. Крясъците на пенсионерката накарали съседи да наизлязат и 15-годишният не успял довърши пъкления план.

Тийнейджърът е извършил блудствени действия със старицата, като употребил сила. Деянието било извършено през ноември 2019 г.

Следващият опит извършителят да бъде изправен пред Темида е след дни.

24rodopi.com


COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0